Staň se autorem roku 2024 a získáš stavebnici Falke!

Kategorie
,
Počet komentářů: 0
Staň se autorem roku 2024 a získáš stavebnici Falke!

Od přechodu z redakčního systému phpRS na Drupal jsem si sliboval jednak zjednodušení redakční práce, a pak větší zapojení vás ostatních do samotné tvorby článků. K tomu prvnímu již došlo, nyní je po 2 letech na Drupalu čas přistoupit i k tomu druhému. Jelikož MoNaKo přestalo pořádat několik soutěží, v redakci se kupí odměny za reklamu od modelářských firem, jejichž bannery na našem webu vidíte. A tak vznikl nápad, že ten, kdo během roku 2024 připraví nejvíce článků, obdrží stavebnici Falke od Vladyka Models. Aby to bylo spravedlivé, do celkového počtu vydaných článků se nebudou počítat pozvánky ani fotogalerie (+rubrika Fotopodklady). Pište reportáže z akcí, popisujte stavbu svých lodních modelů, pracovních postupů či dílenských zlepšováků a soutěžte s ostatními!

Proces tvorby článku popisuje článek Jak napsat a publikovat článek na MoNaKu? Kdyby nastal nějaký problém, ozvěte se na e-mail: wwwmonako@seznam.cz

Pokud by se přihodilo, že by více autorů na konci roku mělo stejný počet článků, rozhodne jejich atraktivita - počet přečtení. Druhý v pořadí by pak obdržel nějakou jinou stavebnici, neboť Falke je jen jedna.

Falke

 

Za celé MoNaKo se na příliv článků těší ladous