Druhý sraz u Spielberku v Brně proběhne 24. 9. 2022

Kategorie
,
Počet komentářů: 0
Druhý sraz u Spielberku v Brně proběhne 24. 9. 2022

Tímto si dovoluji pozvat na druhé setkání příznivců lodních modelů z Brna a okolí, které proběhne v sobotu 24. září 2022 od 9:30 u jezírek v Holandské ulici v Brně (Spielberk Office Centre).

Při prvním srazu jsme zjistili, že je možnost vjet do areálu u turniketu na prvních 30 minut zdarma a každá započatá hodina stojí 80,- Kč. Tímto je možnost vjet až k molu, vyložit lodě a následně zaparkovat u Hornbachu, víkend parkování zdarma. Načrtnul jsem orientační mapku s fotkou turniketu pro lepší orientaci.

První setkání proběhlo nadmíru dobře a mé očekávání se naplnilo vrchovatě. U těchto jezírek jsme na návštěvě a zatím nebudu žádat o svolení majitele. Může se stát, že modelářů přijede více a situaci budu muset do budoucna řešit žádostí. Zatím mi fandí i místní hlídači, kteří mě občas půjčí koště na vylovení lodě, do které se zamotaly chaluhy, jinak voda je pravidelně profesionálně čištěna a hlavně tam nejsou rybáři 😄. Vodní plocha je jenom pro nás. U mola jsou vysazené lekníny co dva metry, tímto požádám modeláře o opatrnost k těmto vodním rostlinám.

Fakt se těším na setkání.

Mapa

Plavbě ahoj!

Luděk Měšťan