Víkend s MoNaKem 2024 zavítá k Ledči nad Sázavou

Kategorie
,
Počet komentářů: 0
Víkend s MoNaKem 2024 zavítá k Ledči nad Sázavou

Před časem zde probíhala anketa o tom, kam byste na náš první celovíkendový sraz ve dnech 31. 5. až 2. 6. 2024, jehož součástí nebude žádná soutěž, chtěli vyrazit. Drtivou převahou jste vybrali Vysočinu. Na nás s Dejvem bylo prověřit vaše tipy na různé lokality a zkusit nějakou vybrat. Jak už to bývá, ty dobré už byly obsazené a u zbytku se našel nějaký háček. Po zralé úvaze padla volba na rybník Homole u obce Kouty u Ledče nad Sázavou.

Jak bude sraz probíhat?

Sejdeme se v průběhu pátečního odpoledne, podle zájmu postavíme tratě pro plachetnice, Tug Towing a lodní makety NS a u společného táboráku opečeme buřty z vlastních zásob.

Celou sobotu bychom v poklidu podle zájmu jezdili, po setmění osvětlili své modely a i bójky a dali si noční jízdy. V podobném duchu by probíhalo i nedělní dopoledne, poté bychom po obědě vše sbalili a rozjeli se ke svým domovům.

Prostě si uděláme pohodový víkend u vody. 

Kde lze přespat?

Aby tomu tak bylo, naplno využijeme možnosti ubytování hned u vody, a to se snídaní v ceně. Možnosti ubytování jsou dvě:
1. Čtyřlůžková chatka za 399 Kč/os/noc:
https://chatkyluna.cz
2. Dvoulůžkový pokoj na Hotelu Luna za 1170 Kč/os/noc:
https://hotelluna.cz

Na výše uvedených webech si můžete prohlédnout fotky apod., samotná závazná rezervace probíhá přes e-mail akce@hotelluna.cz s odvoláním na sraz lodních modelářů. V případě zájmu o hotelový pokoj na nic nečekejte a zarezervujte si ho hned, u chatek je čas do konce dubna. Máte tedy dostatečný čas se domluvit na našem DF se spolunocležníky a chatku obsadit celou.

Jelikož hotelová restaurace vaří jen na objednávku, nejpozději dva týdny před akcí mi nahlásíte svůj zájem o obědy a večeře. Abyste nekupovali zajíce v pytli, menu s ceníkem se zde objeví měsíc před akcí.

Sraz není určen pro modely se spalovacím motorem.

Abych měl lepší představu o účasti, poprosím o vyplnění přihlášky všechny, kteří se hodlají zastavit třeba jen na půl dne:

https://www.klom.cz/vikend-s-monakem-2024

Děkuji.

Za MoNaKo ladous

Fotografie
Videa